Szállítási / Fizetési feltételek

A SZÁLLÍTÁS MÓDJA, TELJESÍTÉSE

A Szőke - Papír - Kreatív Kft..által üzemeltetett webshopban (kreativ.szokepapir.hu) 14 óráig megrendelt és raktáron lévő árut a megrendelést követő 1-5 munkanapon 8 és 17 óra között belföldön díjmentesen házhoz szállítja szállítmányozó cég igénybevételével, ha az adott számla nettó értéke eléri a 20 000 (húszezer) forint összeget. A meghatározott időpontra, órára történő kiszállítást Szőke - Papír - Kreatív Kft. nem áll módjában vállalni. A nettó 20 000 (húszezer) forint összeget el nem érő számla esetén a  nettó 1000 (ezer forint) fuvardíjat a vevő viseli. amely a számlában feltüntetésre kerül.  A már leadott megrendelésekhez a Szolgáltatónak nem áll módjában újabb tételeket hozzátenni.

Amennyiben a megrendelés nettó 20 000 (húszezer) forint értékhatár fölött van, de a szállítmány értéke nem éri el ezt az összeget abból adódóan, hogy valamely megrendelt tétel nincs raktáron, a rendelés kiszállítás díjköteles lesz.

Szőke - Papír - Kreatív Kft. a szállítási díj változtatásának jogát fenntartja azzal, hogy a módosítás a Webshopban való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt és Szőke - Papír - Kreatív Kft. által visszaigazolt termékek szállítási díját nem befolyásolja.
 
A megrendelt áru szállítása a megrendelésben megadott címre történik. Az árunak átvételéről a vevő köteles a saját felelősségére gondoskodni. Amennyiben a szállítás időpontja nem megfelelő a vevő számára, úgy köteles a megrendelés kiszállítását megelőző 24 órán belül a Szőke - Papír - Kreatív Kft.. részére értesítést küldeni. Amennyiben az áru kiszállítása eredménytelen, úgy az áru következő alkalommal történő kiszállításának költségei a vevőt terhelik, aki köteles azt az áru ellenértékének megfizetésével egyidejűleg kiegyenlíteni.
 
A vevő internetes vásárlása esetén a kiszállítás kérése esetén utánvéttel, a vevő költségére történik.
 
Az áruátvételkor a szerződött partner, illetve a regisztrált vevő képviselője útján köteles meggyőződni az áru mennyiségi, minőségi meglétéről, illetve a csomagolás épségéről és ezt a tényt a kísérőokmányokon aláírásával igazolja.
 
Az áru kísérő okmány a számla, amelyen egyik fél sem jogosult javítást végezni.
 
A regisztrált vevő jogosult az árut a saját költségén visszaküldeni, és a fizetést megtagadni, az ÁSZF-ben felsorolt esetekben.

Törökszentmiklós, 2020. április 27.