Szállítási / Fizetési feltételek

A SZÁLLÍTÁS MÓDJA, TELJESÍTÉSE

A Szőke - Papír - Kreatív Kft..által üzemeltetett webshopban (kreativ.szokepapir.hu) 14 óráig megrendelt és raktáron lévő árut a megrendelést követő 1-5 munkanapon 8 és 17 óra között belföldön házhoz szállítja szállítmányozó cég igénybevételével.

Futárszolgálattal történő szállítási költség: bruttó 31.750,- Ft (nettó: 25.000,- Ft) összeg alatti vásárlás esetén, utánvételes szállítással bruttó 1.905,- Ft (nettó 1.500,- Ft) szállítási díjat számolunk fel. Bruttó 31.750,- Ft (nettó: 25.000,- Ft) összeget elérő, vagy meghaladó vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes. A szállítási költséget a vevő viseli. amely a számlában feltüntetésre kerül.

Amennyiben a megrendelés nettó 25 000 (huszonötezer) forint értékhatár fölött van, de a szállítmány értéke nem éri el ezt az összeget abból adódóan, hogy valamely megrendelt tétel nincs raktáron, a rendelés kiszállítás díjköteles lesz.

Szőke - Papír - Kreatív Kft. a szállítási díj változtatásának jogát fenntartja azzal, hogy a módosítás a Webshopban való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt és Szőke - Papír - Kreatív Kft. által visszaigazolt termékek szállítási díját nem befolyásolja.
 
A megrendelt áru szállítása a megrendelésben megadott címre történik. Az árunak átvételéről a vevő köteles a saját felelősségére gondoskodni. Amennyiben a szállítás időpontja nem megfelelő a vevő számára, úgy köteles a megrendelés kiszállítását megelőző 24 órán belül a Szőke - Papír - Kreatív Kft.. részére értesítést küldeni. Amennyiben az áru kiszállítása eredménytelen, úgy az áru következő alkalommal történő kiszállításának költségei a vevőt terhelik, aki köteles azt az áru ellenértékének megfizetésével egyidejűleg kiegyenlíteni.
 
Az áru kísérő okmány a számla, amelyen egyik fél sem jogosult javítást végezni.
 
A regisztrált vevő jogosult a megrendelt termékeket az eladónak visszajuttatni - elállást gyakorolni -, és a fizetést megtagadni, az ÁSZF-ben felsorolt esetekben.